Feladataink

Get Adobe Flash player

 

Get Adobe Flash player


 

Fórum

A fórumba való bejelentkezéshez Regisztráció szükséges! Ha elfelejtetted jelszavad, klikkelj ide!
A Fórumszabályzat elolvasásához klikkelj ide!

Fórum » Közérdekű » Munkaruha pontszám alapján  

:
:
 

zoltan61 2017-11-12 12:47
 Elég aggályos a munkaruha ellátás, főleg a lábbelikkel van a baj....
kamondi Miklós 2013-12-22 07:10
Nem az a baj,hogy nem lehet értelmezni az a baj mindenre való csak melózni kényelmetlen és szart sem ér.De ez a helyzet az egyenruhával is télen hideg nyáron meleg de azt mondják jó
hamster 2012-07-17 01:38
Értelmezzük közösen a MÁV pontszám alapú munkaruha ellátási igénylőlapját! 

1.- Ezzel a szöveges magyarázattal nincs is különösebb probléma (Fekete keretes rész), érthető és világos, hogy miből, mennyit és hogyan lehet igényelni!

2.- A fekete keretes rész alatt, Itt olvasható a munkakörök felsorolása. AZOKÉ A MUNKAKÖRÖKÉ, AMELYEKRE VONATKOZIK A FENTI KERETES RÉSZ!

3.- Alatta a fent felsorolt munkakörökhöz tartozó, igényelhető ruházat felsorolása, bontva a NŐI és a FÉRFI ruházatra, bár első ránézésre ezek a ruhadarabok nagyon „UNISEX”-ek, mert nem hiszem, hogy más szabással készülne egy női vagy férfi „zimankó”!

4.- No, igazán ez a problémás része az egésznek, mert tipikusan „vasutasos” dolognak tűnik! A vízfej képtelen értelmezni saját leírását! Ugyanis ez a táblázat KIFEJEZETTEN (!) A zárójelben feltüntetett esetekre vonatkozik, újfelvétel és munkakörváltozás esetén! Mégis a ruházatisok ez alapján kérik az igényléseket, ezt a munkatársaimmal egyetemben roppant sérelmesnek érezzük, mert történetesen a Biztosító berendezési lakatos nem igényelhet „melles nadrágot” ami eddig járt! Ez a mi munkánknál igen praktikus, nem kell folyton a koszos kezünkkel gatyába rázni magunkat, ugyanis a sima nadrág biz sokszor teszi fedetlenné, már nem annyira formás hátsónkat! Vagy a „téliesített munkásnadrág”, szerintünk jó dolog volna, különösen akkor mikor már hosszú órákat kint fagyoskodtunk a vágányok között a mínusz sokban, vagy tán azt hiszik azok, akik ezt az álltaluk írt irományt úgy tűnik, értelmezni sem tudják, hogy a felsorolt munkakörök közül csak az állomás karbantartó meg a vágányféklakatos dolgozik télen? A többi meg a fagyszabadságát tölti?!

Tisztelettel kérnénk benneteket, hogy ti is értelmezzétek ezt a fércművet és mondjatok véleményt, mert szerintem ez titeket is érint!

Miskolci Ferenc Vác biztber.