Feladataink

Get Adobe Flash player

 

Get Adobe Flash player


 

Jogi nyilatkozat

Tisztelt Kolléganők, Kollégák! Tisztelt honlapunkat Látogatók!

Kérjük, hogy figyelmesen olvasd el az alábbiakat!

A Pályavasúti Dolgozók Szakszervezetének (PVDSz) honlapján elérhető Internet szolgáltatás vagy annak bármely oldalának megnyitásával Te elfogadtad az itt felsorolt feltételeket:


Információk

A PVDSz minden ésszerű erőfeszítést megtett annak biztosítására, hogy a honlapon közölt minden információ feltöltése időpontjában naprakész és pontos legyen; ennek következtében ezúton is felhívjuk a figyelmedet arra, hogy az információk alapjául szolgáló tények, adatok, szabályozások stb. gyors változása miatt mindig célszerű meggyőződni azok naprakészségéről. Ez okból (is) kifolyólag a PVDSz központi elérhetőségein mindig szívesen állunk rendelkezésedre.

Mindezek ellenére, a PVDSz sem kifejezetten, sem ráutaló módon nem vállal garanciát a jelen weblapon keresztül nyújtott információkért naprakészségéért, és fenntartja a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre, illetve a honlapot vagy az azon közölt információkat részben vagy egészben megszüntesse.

A PVDSz nem vállal felelősséget a honlapon előforduló semmilyen pontatlanságért, vagy hiányosságért.

A www.pvdsz.hu oldalon található információkon alapuló bármilyen döntés a felhasználó saját felelőssége.

A PVDSz nem vállal felelősséget a honlaphoz, illetve az ott található bármilyen információhoz való hozzáférésből, illetve annak elmaradásából vagy ezek felhasználásából származó semmiféle veszteségért vagy kárért.

A PVDSz nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a honlap használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

A PVDSz bármely olyan felhasználója, aki a weboldal felhasználásával információt szolgáltat a PVDSz-nek, elfogadja, hogy a PVDSz-nek korlátlan joga van az ilyen információra vonatkozóan, valamint a PVDSz az ilyen információt a választása szerinti bármilyen módon felhasználhatja. A felhasználó által nyújtott ilyen információt nyilvánosnak és ellenérték nélkülinek kell tekinteni.


Szerzői jog

A PVDSz weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a PVDSz jogosult.

A PVDSz előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában átdolgozni, vagy annak tartalmát megváltoztatni.


A személyes adatok védelme

A PVDSz bármely, a honlap használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezeli.

Amennyiben bármely személyes adatodat eljuttatod PVDSz-hez, ezzel egyben hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy azt a PVDSz – az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig – nyilvántartsa és kezelje.

A PVDSz az Interneten keresztül hozzá eljuttatott valamennyi adatot ugyanolyan fokú védelemmel kezeli, mintha azokat egyéb úton bocsátották volna rendelkezésére.


FONTOS!

Felhívjuk a figyelmed arra, hogy a PVDSz fentiekben részletezett feltételeitől eltérő vagy azokat sértő használat szerzői jogi, polgári jogi és büntetőjogi következményekkel járhat. A PVDSz minden tudomására jutott jogsértéssel szemben fellép.

Kérjük, amennyiben nem értesz egyet a fentiekben foglaltakkal, ne nyisd meg weboldalainkat!